Aktualności

25 sierpnia 2017, piątek

Krótki wywiad dla Gazety Współczesnej, czyli Dzień polskiej żywności po raz piąty


Warto jeść to, co nasze. Dziś kilka słów o tym ode mnie w "Gazecie Współczesnej" z okazji Dnia polskiej żywności. Z dala od polityki, z dala od szumnych słów o patriotyzmie. Warto wybierać lokalnie dlatego, że krótsza droga produktów spożywczych na nasz stół to więcej zdrowia dla nas. Na szczęście czasy, że "zagraniczne lepsze" już się skończyły (ale czy na pewno?) i rośnie nasza świadomość, że wartość produktów liczy się w czasie dostawy, sposobie uprawy, produkcji. Jedzmy więc zdrowo i sezonowo!

  Wieloletnie badania naukowe prowadzone na całym świecie potwierdziły już dawno niezwykłe właściwości nasion ostropestu plamistego (łac. Silybum Marianum). Jest ...

ZNAJDŹ NAS NA FB

SPRAWDŹ SWOJE BMI!

NEWSLETTER

Instytut Zdrowego Odżywiania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
copyright © 2007-2018 Instytut Zdrowego Odżywiania
idea, gfx & code by warlock
all rights reserved     326978 / 45 / 3
REGULAMIN ~ POLITYKA PRYWATNOŚCI